Over ons

Ik – Marc van Straaten – werk al vele jaren in de verlichtingsbranche. Het is echt mijn grote passie! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen om de openbare verlichting of eigenlijk de openbare ruimte in z’n totaliteit nog mooier en beter te maken. Zo ben ik ook met Heper in contact gekomen, waar wij inmiddels naar volle tevredenheid mee samenwerken. Zij bestaan al sinds 1996 en hebben een eigen team van lichtontwerpers en -architecten. Met hun ervaring en technische kennis hebben ze wereldwijd hun sporen verdiend met het ontwikkelen van eigentijdse en efficiënte buitenverlichtingsproducten voorzien van de nieuwste technieken. In de Benelux zijn wij exclusief dealer van Heper.

Wij bieden een heel groot assortiment aan architectonische en technische armaturen in verschillende categorieën en uitvoeringen. Onze lichtbronnen zijn voorzien van technieken die lichtverspilling, te felle verlichting en lichtvervuiling tegengaan. Een ideale leefomgeving staat bij ons hoog in het vaandel; sterker we creëren juist verlichting – bijvoorbeeld met een speciale reflectortechniek – die de omgeving verrijkt.

Maar het mooie is, we bieden nóg meer! Zo kunnen klanten een eigen armatuur (laten) ontwerpen. Met Heper hebben we de mogelijkheid om speciale masten en armaturen te ontwerpen, ontwikkelen, testen en te produceren. Dat is echt uniek in de verlichtingsmarkt! En bijvoorbeeld heel interessant voor landschap- en tuinarchitecten. Ook bieden we verlicht straatmeubilair. Prachtig en echt zo 2021! We zijn hierin echt voorloper. En in het verlengde van straatverlichting, ligt natuurlijk het opladen van elektrische auto’s. Hiervoor bieden we diverse laadmogelijkheden. Mét en zonder verlichting.

Naast het leveren van producten nemen we een verlichtingsproject ook vaak geheel uit handen van onze opdrachtgever. Het opleveren en samen met de opdrachtgever tevreden het resultaat bekijken na een periode van plannen maken en uitvoering; daar wordt ik blij van! Ik denk altijd mee met de klant en zoek naar de best passende oplossing bij de vraag. Mijn ambitie is om in mijn branche de beste te zijn, met de mooiste en slimste producten.

Marc van Straaten
Franklin Suarez

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële- en daarna de particuliere sector ben ik – Franklin Suarez – gaan werken voor een overheidsinstantie. Mijn voornaamste doel was om Curaçao te promoten als investeringsbestemming. Zodoende kwam ik in september 2018 in contact met Marc van Straaten. Hij was op bezoek in Curaçao tijdens een handelsmissie. Daar is het idee geboren om Strapitec Caribbean op te richten.

Ik ben de uitdaging aangegaan om Strapitec Caribbean te leiden. De focus van Strapitec Caribbean ligt niet alleen op lokale projecten. We kijken ook naar de mogelijkheden voor onze producten en projecten in het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika. Net als in Nederland staan we voor innovatie, slimme oplossingen en duurzaamheid. Door gebruik te maken van mijn brede netwerk is de oprichting van onze Caribische vestiging een mooie stap voor Strapitec voor verdere uitbreiding en naamsbekendheid.

 

Waarom kiezen voor Strapitec? Strapitec…

  • Levert snel de mooiste armaturen
  • Investeert in innovatieve verlichtingsoplossingen
  • Produceert producten van gerecycled materiaal
  • Ontwikkelt producten met een minimale afvalproductie
  • Houdt in alle processen oog voor het milieu
  • Werkt samen met andere experts voor het bieden van de beste oplossingen

Verlichtingsoplossingen

We bieden verlichtingsoplossingen voor hele diverse toepassingen. Bijvoorbeeld:

Straat- en parkeerplaatsverlichting

Wij bieden perfecte LED verlichting armaturen zoals lantaarnpalen voor straten, parkeerplaatsen, parken enzovoort. De zichtbaarheid op straat en op snelwegen is van noodzakelijk belang en met onze LED verlichtingsoplossingen garanderen wij het gewenste resultaat.

Strapitec’s innovatieve LED verlichting armaturen zijn geproduceerd met een hoge resolutie van lichtopbrengst, dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld parkeerplaatsen goed verlicht zijn ’s nachts of wanneer het bewolkt is. Doordat al onze armaturen voorbereid zijn op slimme oplossingen en wij een goede samenwerking hebben met diverse aanbieders van slimme oplossingen, bieden we altijd de meeste passende oplossing. Ons doel is hierbij de meest efficiënte verlichting te ontwikkelen met het meeste zichtcomfort.

Terreinverlichting

Wanneer je van en naar je werk gaat, wil je je veilig voelen. Goede buitenverlichting van je werkomgeving helpt daar bij. Strapitec biedt de juiste armaturen om bedrijfsterreinen zo optimaal en duurzaam mogelijk te voorzien van licht.

Zo hebben we bij een transportbedrijf de buitenverlichting voorzien van detectie. Dan brand de verlichting op een lager comfort niveau om energie te besparen, en pas bij activiteit op het terrein gaat de verlichting naar een hoger niveau.

Recreatieterrein

Of je nu een nieuw of bestaand vakantie-/recreatiepark hebt of een campingterrein. Er zijn ’s avonds veel mensen op je terrein, dus is goede verlichting door onder andere lantaarnpalen essentieel. Omdat veel parken inmiddels al zolang bestaan dat ze aan onderhoud of een upgrade van de buitenruimte toe zijn, is verlichting momenteel een van de dingen die aangepakt wordt. Hierin denkt Strapitec graag mee, we kijken dan niet alleen naar functionaliteit maar ook naar design en slimme, duurzame oplossingen. Strapitec heeft de kennis en ervaring om tot een mooie, betaalbare oplossing voor je park te komen.

Verlichting van tunnels

Verlichting van tunnels is een vak apart, het gaat immers om de veiligheid van de weggebruikers, dus goede verlichting is alles bepalend. We volgen de ontwikkelingen wat deze verlichting betreft dan ook op de voet en bieden de nieuwste, meest veilige armaturen voor de verlichting van tunnels.

Heb je een vraag of wil je weten wat Strapitec voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.