Maatwerk

Wij vinden het een must om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën binnen de verlichtingsbranche, maar gaan nog een paar stappen verder; Strapitec staat namelijk vaak en graag vooraan bij het implementeren van innovatieve, slimme verlichtingsoplossingen, zoals de Urban Unit.

De Urban Unit is dé alles-in-1 Smart City-oplossing voor stedelijke gebieden. De topmodule is de essentiële verlichtingsmodule. Het moderne uiterlijk van het armatuur kan aangevuld worden met symmetrische verlichting rondom, een schijnwerper of een lichtring.  Parken, pleinen en parkeerplaatsen zijn levendiger en veiliger. Strooilicht wordt geminimaliseerd en er is helemaal geen verlichting naar boven. De Urban Units zijn  – geheel modulair – aan te vullen met een inpandige camera, 5G Sensorhotel, EV-charge, SOS-knop of Speaker. Voor een slimme, veilige stad.
Bekijk onze configurator en stel uw Urban Unit samen! U kunt hier ook onze digitale brochure bekijken.

Urban Units

Urban Units

De slimme alles-in-één verlichtingsoplossing voor stedelijke gebieden.

D-Light Milestone

Smart city

Als verlichtingsbedrijf hebben we ook onze visie op smart city. De groeiende populatie vraagt ons steeds creatiever te zijn. Daarom moeten wij een combinatie maken tussen ICT (Information and Communication Technology) en IoT (Internet of Things)technologieën om big data te kunnen monitoren en efficiënt gebruik van middelen en energie te kunnen managen. Dit soort technologieën maakt gebruik van geavanceerde netwerksystemen, waarmee we – als bij komend voordeel – via applicaties innovatieve producten en mogelijkheden kunnen integreren.

Innovatie

Onder Smart City verstaan wij ook, het uitbreiden van je huis of bedrijf met de omliggende buitenruimte. Alles is hierbij mogelijk. Als verlichtingsbedrijf helpen wij je graag deze mogelijkheden in kaart te brengen. Want, onze innovatieve lichtmasten en armaturen zijn uitermate geschikt om een bijdrage te leveren aan een innovatieve infrastructuur.

T-Light lamp